
Hovedretter
- Gammeldags oksesteg m/ bønner, hvide kartofler, surt, sødt, glaserede løg og oksestegsauce
- Flæskesteg m/rødkål, svesker, hvide og brunede kartofler, surt og skysauce
- Svinekam stegt som vildt m/surt og sødt, bønner, hvide og brunede kartofler og vildtflødesauce
- Farseret svinemørbrad m/ friske grøntsager, hvide kartofler og champignonsauce
- Dansk bøf m/ hvide kartofler, bløde løg, surt og bøfsauce
- Karbonader m/friske grøntsager, hvide kartofler og stuvede ærter og gulerødder
- Kalvesteg stegt som vildt m/ waldorfsalat, surt, sødt, bønner, hvide og brunede kartofler og vildtflødesauce
Desserter
- Hjemmelavet vanilje is m/frugter
- Fromage (citron, appelsin, ananas, rom eller sherry)
- Hjemmelavet is m/ nødder, karamel, chokolade osv.
Priser
1 ret 110,-
2 retter 140,-
2 retter + kaffe 155,-
Kaffe m. ½ bolle, lagkage eller wienerbrød 100,-
Kaffe m. ½ bolle + lagkage eller wienerbrød 120,-
Ta’ selv bord
Stor frokost anretning 160,-
Stor aften buffet 180,-
Kaffe + 25,-