Hovedretter​

  • ​Gammeldags oksesteg m/ bønner, hvide kartofler, surt, sødt, glaserede løg og oksestegsauce
  • Flæskesteg m/rødkål, svesker, hvide og brunede kartofler, surt og skysauce
  • Svinekam stegt som vildt m/surt og sødt, bønner, hvide og brunede kartofler og vildtflødesauce
  • Farseret svinemørbrad m/ friske grøntsager, hvide kartofler og champignonsauce
  • Dansk bøf m/ hvide kartofler, bløde løg, surt og bøfsauce
  • Karbonader m/friske grøntsager, hvide kartofler og stuvede ærter og gulerødder
  • Kalvesteg stegt som vildt m/ waldorfsalat, surt, sødt, bønner, hvide og brunede kartofler og vildtflødesauce
    Desserter

 

  • Hjemmelavet vanilje is m/frugter
  • Fromage (citron, appelsin, ananas, rom eller sherry)
  • Hjemmelavet is m/ nødder, karamel, chokolade osv.

 

Priser

1 ret​ 100,-
2 retter ​120,-
2 retter + kaffe ​135,-
Kaffe m. ½ bolle, lagkage eller wienerbrød ​85,-
Kaffe m. ½ bolle + lagkage eller wienerbrød 105,-

 

Ta’ selv bord

Stor frokost anretning ​140,-
Stor aften buffet ​150,-
Kaffe + ​20,-