Menu

Frokost

Smørrebrød (vælg imellem)

  • Dyrlægens natmad
  • Røget rullepølse
  • Lun fiskefilet
  • Flæskesteg
  • Roastbeef
  • Æg & rejer
  • Skinke

DKK 33,- pr. stk.

Bøf med spejlæg

DKK 120,-

Mørbradbøf m. bløde løg

DKK 135,-

Kroburger m.bacon & pommes

DKK 125,-

Aften

Forret

Oksecarpaccio

Med sprød salat, pesto og revet parmesan.

DKK 95,-

Fersk røget laks

Med friske urter og fynsk rygeostcreme.

DKK 85,-

Rejecocktail

Med salat, asparges, dressing og kaviar.

DKK 80,-

Hovedretter

Wienerschnitzel

Serveret med brasede kartofler, ærter, skysovs og wienergarniture.

DKK 170,-

Dampet helleflynder

Med friske urter og sauce hollandaise.

DKK 235,-

Steaks

Steak af oksemørbrad Tournedos

200g. / 300g.

DKK 215,- / 285,-

Steak af kalvefilet

​200g. / 300g.

DKK 210,- / 260,-

Pebersteak af oksemørbrad

200 gr. / 300 gr.

DKK 215,- / 285,-

Valgfri tilbehør til steak

Grønt

Tomatsalat med løg, oliven og pesto / grøn salat med vinaigrette / ristede svampe / årstidens smørdampede grøntsager.

Sauce

Whiskysauce / bearnaisesause / pandesovs / rødvinssauce.

Kartofler

Pommes frites / råstegte kartofler / brasede kartofler.

Desserter

Chokoladekage

​Med hjemmelavet vaniljeis​.

DKK 75,-

Pandekager

Med is og syltetøj​.

DKK 75,-

Kromandens ostetallerken​

Serveres med hjemmelavet sennep og syltning fra kælderen.

DKK 85,-

Børneretter

Kun for børn

Alle retter i kortet serveres også som børneretter.
Røde pølser eller fiskefilet med pommes frites.

DKK 55,-