Fest menu​

​Vi er altid behjælpelige med at planlægge den menu, der passer til netop Deres fest.

Nedenstående menuforslag er kun til inspiration, hvis De har andre ønsker vil dette alrid være muligt.

Menuen aftales 1-2 måneder før festen.

 

Forretter

Kartoffel-/porresuppe​ Serveres med ristet bacon og purløg, hertil lun flutes  á kr. 73,-​ 

Tarteletter á kr. 71,-​

Reje-/aspargessuppe Hertil lun flutes á kr. 71,-​

Klar oksekødssuppe Hertil lun flutes á kr. 71,-​ 

Hønsesalat Hjemmelavet hønsesalat anrettet på ananasring, hertil hjemmebagt brød  á kr. 75,-​ 

Rejecocktail Anrettet med rejer, salat, asparges, dressing, kaviar og citron, hertil lun flutes  á kr. 79,-​ 

Indbagt laks Serveres med lun porrecreme og hjemmebagt brød á kr. 83,-​

Røget laks Serveres m. kold rygeostcreme á kr. 85,-​

Røget dyrekølle Serveres med røræg og frisk salat á kr. 85,-​

Stjerneskud Dampet og stegt fiskefilet anrettet med rejer, kaviar, asparges, citron og dressing á kr. 89,-​

Dampet hellefisk Med friske asparges og hollandaise, hertil lun flutes á kr. 91,-​

Hummersuppe med kammuslinger Hertil lun flutes á kr. 91,-​

Hovedretter

Kogt hamburgerryg Serveres med hvide kartofler, aspargessovs og friske grøntsager á kr. 115,-​

Gammeldags oksesteg Serveres med bønner, hvide kartofler, surt, sødt, glaseret løg og oksestegssauce á kr. 120,-​

Flæskesteg Serveres med rødkål, svesker, hvide og brunede kartofler, skysauce og surt. á kr. 125,-​

Gammeldags kyllingesteg Serveres med hvide kartofler, sovs og hjemmelavet agurkesalat á kr. 128,-​

Kalvesteg stegt som vildt Serveres med fuglereder med waldorfsalat, surt, sødt, bønner, hvide og brunede kartofler og vidtflødesauce á kr. 128,-​

Svinekam stegt som vildt Serveres med fuglereder med waldorfsalat, surt, sødt, bønner, hvide og brunede kartofler og vidtflødesauce á kr. 132,-​

Helstegt lammekølle Serveres med flødekartofler, salat og ovnbagt hvidløg á kr. 139,-​

Sprødstegt laksefilet Serveres med friske grønsager, sauce hollandaise og kartoffelkroketter á kr. 148,-​

Helstegt rødspætte Serveres med hvide kartofler, persillesovs og citron á kr. 155,-​

Helstegt oksehøjreb Serveres med bagt kartoffel, friske grønsager og sauce bearnaise á kr. 175,-​

Kalvefilet Serveres med hasselbagt kartoffel, svampe sauté, salat og whiskysauce á kr. 178,-​

Krondyrryg Serveres ½ æble med gele, surt, sødt, bønner, fuglereder med waldorfsalat, hvide og brunede kartofler og vildtflødesauce á kr. 190,-​

Stegt ål Serveres med flødestuvede kartofler og rødbeder Pris alt efter sæsonen

Desserter

Fromage Vælg mellem citron, sherry og romfromage á kr. 67,-

Hjemmelavet vanilleis med jordbærsovs á kr. 75,-

Kroens chokoladeis Med nødder, flødeskum, frugt og chokoladesauce á kr. 75,-

Pandekage med is á kr. 79,-

Islagkage á kr. 85,-

Hjemmelavet ostelagkage á kr. 82,-

Nøddekurv Serveres med is og friske frugter á kr. 85,-

Ostebræt 5 forskellige slags oste, solbærsyltetøj, hjemmelavet sennep, syltning fra kælderen, kiks og hjemmebagt brød á kr.95,-

Chokoladekage Med drænet yoghurt og skovbær vendt i akaciehonning á kr. 82,-

Natmad

Klar oksekødssuppe Hertil lun flutes á kr. 71,-

Aspargessuppe Hertil lun flutes á kr. 71,-

Smørrebrød 3 stk. pr. person á kr. 74,-

Biksemad Serveres med rugbrød, rødbeder, spejlæg og sauce bearnaise á kr. 76,-

Hotdogs Lav dine egne hotdogs á kr. 75,-

Skibberlabskovs Serveres med groft rugbrød, rødbeder, smør og purløg á kr. 74,-

Kromandens pålægsbord Forskellige slags pålæg, pateér, oste og hjemmebagt brød á kr. 90,-