Vin

Mousserende vine

Asti Spumante, Zonin

En blød smag der ikke er overdrevent sød, men tilpas frisk og frugtagtig. Perfekt afbalanceret med god lang eftersmag. Aromaen er intens og rummer Moscatodruens karakteristiske og naturlige duft.

Asti, Italien

DKK fl.250,-

Shine Hugo

Mousserende cocktail med frugtagtig aroma af hyldeblomst og et strejf af citron og mynte. Shine er ikke kun forfriskende om sommeren, men velegnet til festlige begivenheder gennem hele året.

DKK gl.45,- fl.188,-

Hvidvin

Whinfield Estate

Her fremhæves friskheden, dog uden at gå på kompromis med blødheden. Den er medium fyldig, rig på aroma fra citrus frugter, grønne æbler og pærer, med et strejf af melon og vanilje i eftersmagen.

Chardonnay

DKK fl.258,-

 

Dopff au Moulin

Stor kompleks aroma der udvider sig til at indeholde noter af skovbund, svampe, mos, tørrede frugter, abrikos, honning og bivoks. Den friske og aromatiske smag er mangfoldig og overdådig og  yder på en livlig rundhed der har en smule sødme, men altid kombineret med en dejlig friskhed.

Pinot Gris, Alsace

DKK fl.298,-

Hans Baer

Bouquetten er ganske diskr.et og frisk, men klart drevet af frugt med præcise noter af hvide ferskner, mirabeller og hints af lime og frisk kiwi. Smagen er saftig og blød med masser af hvid fersken, gule æbler og stenfrugter, velafbalanceret med stor friskhed og vitalitet.

Riesling, Rheinhessen, Tyskland

DKK fl.238,-

Dona Florencia

Aromaen domineres af citrus-, grape- og mandarinfrugter, med toner af urter og asparges. Smagen er frisk med en antydning af mineraler og god balance mellem frugt og syre. Smagen efterfølges af en saftig og vedvarende finish.

Sauvignon Blanc, Chile

DKK gl.50,- fl. 198,-

Rosé

Dona Florencia, Merlot Rose

Den frugtagtige aroma er stor og intens, med noter af hindbær, kirsebær og rosenblade. Smagen er saftig og velafbalanceret med tropiske frugter blandet med bløde citrusnoter, der efterfølges af en ren, frisk og vedvarende finish.

DKK fl.198,- (glas 50,-)

Rødvin

Dona Florencia

Aromaen bringer et betagende indtryk af brombær og vanilje. Smagen er kr.aftfuld og generøs med moden og velstruktureret tannin. Bløde toner af peber, tobak og vanille mødes med søde sorte  frugter. Lækker velafbalanceret finish med stor vedholdenhed.

Cabernet Sauvignon, Chile

DKK fl.198,- (glas 50,-)

Boschendal Pavillion

Denne modne, svenskblommefarvede rødvin, er frisk, ung og udmærker sig ved stor druesmag og aromaer fra krydderier. Smagen er mellemfyldig med kompleks smag og en afdæmpet garvesyre, der gør den velegnet til de fleste retter.

Shiraz – Cabernet Sauvignon Coastel Region, Sydafrika

DKK fl.238,-

 

Whinfield Estate

Medium fyldig, rig på aroma af brombær og ribs, med et strejf af kr.ydderier. Den frugtfyldte bærsmag og sorte peber trænger igennem i den lange eftersmag.

Zinfandel, Californien

DKK fl.258,-

Ribera Del Duero

Farven er intens granatrød og aromaen er særdeles frugtagtig. Smagen er fyldig og vedvarende med strejf af nødder, rosiner og vanille.

Baron del Valle Crianza, Spanien

DKK fl.398,-

Monte Zovo

Vinen har en intens rød farve og aromaer af modne blommer og sorte kirsebær, krydderier, vanilje, lakrids og chokolade. Tilpas frugtagtig i smagen. Intens varme og godt integrerede tanniner i perfekt afbalanceret samspil med noter af vanilje og chokolade.

Amarone DOCG, Italien

DKK fl.498,-

Dessertvin

Asti Spumante

Den klassiske mousserende vin fra Piemonte. Det er udelukkende Moscato Bianco druen, der anvendes og den giver vinen dens karakteriske skønne frugtagtige aroma. Vinen har en blød smag der  ikke er overdrevent sød, men tilpas frisk og frugtagtig. Perfekt afbalanceret med god lang eftersmag. Aromaen er intens og rummer Moscatodruens karakteristiske og naturlige duft.

Zonin, Italien

DKK fl.225,-

Late Harvest

Druerne er høstet i maj, hvilket er i begyndelsen af vinterperioden i Chile, derfor navnet Late Harvest. Efter en 8 måneder i egefade af fransk eg blev den tappet på flaske for at bevare den unge vins friskhed og aroma. Vinen er utrolig velsmagende med frugt og honning i den fyldige, let cremede smag.

Carta Vieja, Chile

DKK fl.298,- (glas 50,-)

Portvin

Morgadio da Calcada

10 Years port er Tawny port sammensat af portvine som gennemsnitligt har lagret i 10 år. Stor duft af modne og tørrede frugter med et strejf af blomme og abrikos. Smagen er kompleks, blød, rund og sødmefyldt, med en let kr.ydret nøddesmag i baggrunden. Syren er med til at give denne portvin karakter og en lang eftersmag.

10 Years Old Tawny, Portugal

DKK fl.295,- (glas 50,-)

Morgadio da Calcada

Duften af modne røde frugter (blomme og kirsebær) med et strejf af mørk chokolade og kakao. Smagen er blød, rund og sødmefyldt, med lidt tanniner i baggrunden.

Ruby Reserve Port, Portugal

DKK fl.495,-

Øl

Luksus fadøl 1/4 l

DKK 40,-

Luksus fadøl 1/2 l

DKK 50,-

Stor fadøl

DKK 45,-

Lille fadøl

DKK 30,-

Luksus øl flaske

DKK 40,-

Alm. øl

DKK 35,-

Sodavand

Isvand

DKK 15,-

Sodavand

DKK 30,-

Spiritus

Diverse spiritus

2 cl.

DKK 35,-

Akvait og bitter

2 cl.

DKK 30,-

 

Kaffe

Irsk kaffe

DKK 60,-

Kaffe og småkager

DKK 30,-

Kaffe

DKK 20,-